4. října 2021 Aktuality

Soutěž Bochte pro hospic online

Olomouc – Máte doma nějaký rodinný recept na moučník, kterému nikdo z rodiny neodolá nebo každý, kdo ochutná, po vás chce recept? Objevili jste během lockdownu zajímavý recept na buchtu, koláč či moučník? Neváhejte se s námi o něj podělit! Přihlaste se do našeho druhého ročníku soutěže „BOCHTE PRO HOSPIC ONLINE“. Výherci soutěže obdrží knihu receptů vynikající cukrářky Mirky van Gils. Soutěž začíná v pondělí 4. října a potrvá až do středy 20. října.

Káva a buchty jsou symbolem našich návštěv v rodinách pacientů. Vyzařují lásku a péči, kterou nemocný pacient získává ve své rodině. Buchta, kterou upečete a vyfotíte do naší soutěže, jistě udělá radost také u vás doma. V letošním roce jsme vytvořili novou kategorii BEZLEPKOVÝ RECEPT, aby se dostalo také na ty, kteří si mohou dopřát buchtičku pouze bez lepku.

1. NEJZAJÍMAVĚJŠÍ RECEPT - dle hlasování veřejnosti
  2. NEJHEZČÍ FOTOGRAFIE ZASLANÉ BUCHTY ČI MOUČNÍKU
  3. BEZLEPKOVÝ RECEPT

Jak na to?

Upečte svůj oblíbený moučník → vyfoťte ho, aby vypadal co nejlépe → fotku i s receptem zašlete na  e-mail: bochte@olomouc.charita.cz  → čekejte, zda právě váš recept nebo fotka uspěla.

→ Ke každému receptu můžete poslat dvě fotky.

→ Do soutěže můžete poslat až tři recepty na moučníky.

→ Recepty s fotografií můžete posílat od 4. 10. do 20. 10. 2021 na e-mail bochte@olomouc.charita.cz. Příchozí recepty budou postupně zveřejňovány na webu Charity Olomouc.

Od 21. 10. 2021 bude na webu spuštěno hlasování VEŘEJNOSTI o nejlepší recept (1. kategorie). Hlasovat bude možné do 31. 10. 2021.

1. listopadu budou vyhlášeni vítězové soutěže a zaslána odměna v podobně knihy receptů od skvělé paní Mirky van Gils. Výherce první kategorie dokonce obdrží knihu vlastnoručně podepsanou od autorky.

Těšíme se na vaše příspěvky!

Charita Olomouc

Recepty zaslané do soutěže Bochte pro hospic online můžete shlédnout ZDE.