Dárci a partneři

Děkujeme všem našim příznivcům, donátorům, sponzorům a dárcům, kteří podpořili sociální a zdravotní služby a další aktivity Charity Olomouc. Bez této podpory by nebylo možné jednotlivé služby ani návazné aktivity realizovat.

Financování z veřejných rozpočtů:

Obce:

Obec Velký Týnec, Obec Věrovany, Obec Samotišky, Město Velká Bystřice, Obec Slatinice, Městys Dub nad Moravou, Obec Lutín, Městys Náměšť na Hané, Obec Bukovany, Obec Kožušany – Tážaly, Obec Přáslavice, Obec Těšetice, Obec Tršice, Obec Olšany u Prostějova, Obec Bělkovice – Lašťany, Obec Blatec, Obec Horka nad Moravou, Obec Doloplazy, Obec Loučany, Obec Dolany, Obec Křelov – Břuchotín, Obec Luběnice, Obec Velký Újezd

Nadační dary a příspěvky:

Finanční dary:

Naše velké díky za dlouhodobou podporu si zaslouží:

Za poskytnutí potravinových darů srdečně děkujeme společnostem:

Naše benefiční aktivity a další akce svými dary podpořili:

Kalada Luhačovice, LIMA plus spol, s.r.o., HABAčeK s.r.o., Hopi Popi, a.s., CHOMOUT s.r.o., Josef Dovrtěl, PAMAOIL Pavel Cigánek, Vlastivědné muzeum v Olomouci, Centrum zdraví Bohuňovice, Laser Arena Olomouc, Krokodýlek Olomouc, Pevnost poznání Olomouc, Kino Metropol, SKI AREÁL HLUBOČKY spol. s.r.o., Aquapark Olomouc, Karmelitánské nakladatelství s.r.o., Divadlo Tramtarie, z.ú.

Za podporu našich služeb děkujeme také soukromým dárcům:

Společnost sester Ježíšových, Olomoucká Liga V Ymprovizaciz.s.NoeRoads, ŘKF Hejčín, ŘKF Svatý Kopeček, Marek Fiala, Július Pavelčík, RNDr. Ivana Vlková, Th.D., Petr Sedláček, Marcela Rychnovská, Mgr. Diana Vebrová, JUDr. Drahoslava Weiglová, Vanda Dolénková, František Pospíšil, Samuel Majna, Daniel Soukup, Jakub Doležel, Jiří Geisler, Renáta Přikrylová, Věra Valentová, Josef Štulc, Jana Pražáková, Eva Kamarádová, Miroslav Pluhař, Josef Čuda, Ludovica Radif, Jane Schoch, Anna Dokoupilová, Jiří Vychodil a další.