Dárci a partneři

Děkujeme všem našim příznivcům, donátorům, sponzorům a dárcům, kteří podpořili sociální a zdravotní služby a další aktivity Charity Olomouc. Bez této podpory by nebylo možné jednotlivé služby ani návazné aktivity realizovat.

Financování z veřejných rozpočtů:

Obce - podpora pečovatelské služby:

Obec Velký Týnec, Obec Věrovany, obec Bělkovice-Lašťany, obec Blatec, obec Bukovany, obec Bytrovany, obec Daskabát, obec Dolany, obec Doloplazy, obec Drahanovice, městys Dub nad Moravou, obec Grygov, obec Horka nad Moravou, obec Křelov-Břuchotín, obec Lazníčky, obec Loučany, obec Luběnice, obec Lutín, obec Kožušany-Tážaly, městys Náměšť na Hané, obec Olšany u Prostějova, obec Přáslavice, obec Samotišky, obec Slatinice, obec Těšetice, obec Tršice, město Velká Bystřice, městys Velký Újezd

Nadační dary a příspěvky:

Finanční dary:

Naše velké díky za dlouhodobou podporu si zaslouží:

Za poskytnutí potravinových darů srdečně děkujeme společnostem:

Tříkrálovou sbírku, benefiční a další akce podpořili:

Kalada Luhačovice, TERS, spol. s r. o., Formace design / MgA. Veronika Chasová, Josef Dovrtěl, Eva Vaňková, Vlastivědné muzeum v Olomouci, Laser Arena Olomouc, Krokodýlek Olomouc, Pevnost poznání Olomouc, Aquapark Olomouc, Koyo Bearings Česká republika s.r.o., FESTA SERVIS spol. s r.o., Zaměstnanci ČD - Informační Systém, Tonery Olomouc, Nadační fond ALBERT, OL TRANS CZ, s.r.o., Kooperativa pojišťovna, a.s., CLINELY GROUP a.s., dm drogerie markt s.r.o.

Za podporu našich služeb v roce 2021 děkujeme také soukromým dárcům:

PhDr. Marcela Němcová, Zdenka Kulvaitová, Ing. Marie Havranová, Ivana Hofírková, Daniel Mazáč, Lucie Pokorná, Věra Paličková, Martina Vaňková, Marcela Rychnovská, Igor Kremla, Ivan Škraňka, Petr Heinc, Mgr. Jana Morávková, MUDr. Věra Vavrdová, Zita Petrošová, Petr Sedláček, Eustasie Rutarová, Vilma Vanská, Jitka Řezáčová, Alena Sazovská, Pavlína Maliňáková, Michal Šafář, Jaroslav Franc, Miloslav Outrata, Helena Holičová a další

Za opakovanou a dlouhodobou podporu našich služeb děkujeme těmto dárcům:

Ing. Hana Baumgartnerová, Rastislav Čevora, ThLic. Jakub Doležel, ThD., Radim Dudek, Marek Fiala, Jiří Geisler, RNDr. Aleš Jakubec, Ph.D., Jiří Janda, Eva Kamarádová, Tomáš Krikl, Samuel Majna, Petr Minarovič, Andrea Rudolfová, Pavel Sehrig, Daniel Soukup, Marek Šnyrch, Pavla Vyhnálková, Společnost sester Ježíšových, ŘKF Hejčín, Doc. RNDr. Ivana Vlková, Th.D., Ladislav Chmela, Július PavelčíkLudovica Radif, Jan Pospíšil, Renáta Přikrylová, P. Pavel Hofírek, Eva Danihlíková, Martina Orlovská, Jitka Dobrovítovská, Petr Vyškovský, Veronika Wagneter, Josef Čuda, P. Petr Bulvas, PhDr. Josef Šulc, MUDr. Jitka Hellerová, Martina Smičková, Tereza Vavrdová, Jakub Přichystal, Silvie Eliášová a další