Den pro malé a velké krále 2021
12. října 2021 Aktuality

Den pro malé a velké krále 2021

Charita Olomouc děkuje všem svým koledníkům za jejich nasazení při Tříkrálové sbírce 2021 a srdečně zve na Den pro malé i velké krále, který se uskuteční v sobotu 30. října 2021. Minulý rok neproběhla Tříkrálová sbírka úplně tradičně a koledníci nevyšli do ulic s písničkou. Nicméně na Den pro malé a velké krále zveme všechny, kteří pomohli při organizaci Tříkrálové sbírky 2021 netradičním způsobem, ale i těm, kteří koledovali v minulých letech opakovaně.

Program

• 9:00 - 9:45 - mše svatá v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie (Dominikáni, Sokolská ul.)
  • 10:15 - 12:00 - animovaný film V oblacích (2019, info a trailer ZDE) v kině Metropol (Sokolská 25, Olomouc) a také drobné občerstvení (kino bude otevřeno od 9:45, po promítání bude možnost si dát malé pohoštění v prostorách předsálí kina)
  • od 12:15 - galerie „U Tří králů“

Nahlašování na akci je možné na následujícím odkaze ZDE. Formulář k nahlášení bude otevřen do st 27. 10. 20:00.

Výstava děl účastníků výtvarného soutěžení bude přístupná pouze na akci v předsálí kina Metropol.

Tradiční tombolu a vyhlášení výsledků výtvarné soutěže bylo možné zhlédnout už na jaře 2021. Odkaz ZDE.

Před vstupem do sálu bude potřeba doložit potvrzení o očkování, testu (antigen nebo PCR) nebo doklad o prodělání nemoci. Po celou dobu ve vnitřních prostorách mějte, prosím, nasazený respirátor. Děkujeme, že společně respektujeme protipandemická nařízení.

Zveme vás také ke sledování FB události ZDE.

Kontakt:
Mgr. Veronika Velčovská - koordinátorka sbírky pro Ol. město | +420 731 646 729| tks@olomouc.charita.cz
Ing. Milada Malíšková - koordinátorka sbírky pro Ol. venkov | +420 734 435 448 | tks@olomouc.charita.cz