Pomáhat lidem a vidět všech 7 divů světa
15. března 2023 Příběhy od srdce

Pomáhat lidem a vidět všech 7 divů světa

Zadávání čísel do tabulek v hektickém prostředí velkých firem vyměnila za práci s hlubším smyslem. Jako koordinátorka Centra materiální pomoci Charity Olomouc má Sandra Valovičová možnost řešit problémy, které ostatní trápí a také vidět výsledky své práce v konkrétních skutcích pomoci. S lidmi se ráda setkává i během cestování.

Studium cizích jazyků jde ruku v ruce s nejoblíbenější činností Sandry. Sama se netají tím, že miluje cestování a vše s ním spojené. Ráda vybírá nové destinace, které navštíví, plánuje výlety a poté si užívá poznávání kultur, památek a specialit tamních kuchyní. Největším cestovatelským snem Sandry Valovičové je stihnout navštívit všech 7 míst s novodobými divy světa. Když zrovna neobjevuje kouzla světa a zůstává v Olomouci, chodí ráda do kaváren nebo za kulturou.

Z cyklu Příběhy od srdce: Charita Olomouc

Autor: Patricie Macelová
Foto: Nadiia Kruzman

Loni jsme si připomněli 100 let od obnovy Charity na Moravě. Začtěte se spolu s námi do autentických PŘÍBĚHŮ OD SRDCE našich pracovníků, klientů a dobrovolníků