Charita prosí veřejnost o pomoc s umístěním tříkrálových kasiček
30. listopadu 2021 Aktuality

Charita prosí veřejnost o pomoc s umístěním tříkrálových kasiček

Charita Olomouc se obrací na veřejnost s prosbou o pomoc s umístěním pokladniček na veřejně dostupných místech. Zkušenost z minulého roku ukázala, že právě rozmístění pokladniček v prodejnách, farnostech, firmách a institucích významně napomohlo ve výjimečné době, kdy z epidemických důvodů nebyl možný tradiční způsob koledování.

Do loňského ročníku Tříkrálové sbírky se zapojilo na 20 prodejen v centru Olomouce, kasičky do svých pracovišť umístily 4 olomoucké firmy. „Umístění kasiček bylo pro nás v loňském roce zásadní vzhledem k tomu, že nemohla proběhnout tradiční forma koledy. Podařilo se nám tak objevit novou formu spolupráce s dalšími partnery. Velmi si vážíme pomoci a ochoty k zapojení, všem lidem dobré vůle ze srdce děkujeme,“ uvedla Veronika Velčovská, koordinátorka Tříkrálové sbírky.

Pomůžete nám Tříkrálovou sbírku podpořit umístěním tříkrálové pokladničky? Pokud ano, ozvěte se nám!

Zajistíme u vás na prodejně (firmě):

• kasičky včetně instrukcí, kde jsou popsány důležité informace týkající se sbírky
  • zabezpečovací plastové pásky, kterými bude možné ukotvit kasičku
  • drobné dárky pro dárce (cukříky a kalendáříky)

Přihlásit se je možné prostřednictvím formuláře ZDE. Kasičku je třeba v obchodech umístit u pokladny, v případě institucí a firem na viditelném místě. „Uvítáme každého, kdo je ochotný podpořit sbírku i jen umístěním propagačních materiálů, jako jsou kartičky s QR platbou a informační letáky,“ přibližuje Veronika Velčovská.

Statické neboli neputovní kasičky by měly být umístěné v době konání Tříkrálové sbírky od 1. - 16. 1. 2022.

Kontakt:
Veronika Velčovská, koordinátorka Tříkrálové sbírky pro město Olomouc, tel. 731 646 729, email: tks@olomouc.charita.cz

Všem ze srdce děkujeme!

Výzva k umístění kasiček.

Mgr. Eva Štefková

PR pracovník