Dárci a partneři

Děkujeme všem našim příznivcům, donátorům, sponzorům a dárcům, kteří podpořili sociální a zdravotní služby a další aktivity Charity Olomouc. Bez této podpory by nebylo možné jednotlivé služby ani návazné aktivity realizovat.

Financování z veřejných rozpočtů:

Za podporu pečovatelské služby děkujeme obcím:

Velký Týnec, Slatinice, Věrovany, Přáslavice, Tršice, Bystrovany, Samotišky, Velká BystřiceLutín, Náměšť na Hané, Dolany, Bukovany, Dub nad Moravou, Kožušany-Tážaly, Loučany, Bělkovice-Lašťany, Daskabát, Doloplazy, Horka nad Moravou, Křelov-Břuchotín, Lazníčky, Luběnice, Těšetice, Velký Újezd

Naše velké díky za dlouhodobou podporu si zaslouží:

Za poskytnutí potravinových a materiálních darů srdečně děkujeme společnostem:

Tříkrálovou sbírku, benefiční a další akce podpořili:

LIMA plus spol. s r.o., Eva Vaňková, Aquapark Olomouc, Vlastivědné muzeum v Olomouci, Laser Arena Olomouc, Lanové centrum PROUD Olomouc, Krokodýlek Olomouc, Pevnost poznání Olomouc, kino Metropol Olomouc, Zaměstnanci ČD - Informační Systém, ZŠ a MŠ Olomouc - Holice.

Za podporu našich služeb srdečně děkujeme těmto soukromým dárcům:

Ing. Hana Baumgartnerová, Rastislav Čevora, Josef Čuda, Jiří Daubner, Michaela Dobiášová, Jitka Dobrovítovská, Anežka Dočekalová, ThLic. Jakub Doležel, Th.D., Miloš Dunajský, Marek Fiala, Jiří Geisler, MUDr. Michal Grepl, doc. MUDr. Petr Heinc, PhD., MUDr. Jitka Hellerová, Pavel Hofírek, Ondřej Horák, Kateřina Horáková, Ladislav Chmela, RNDr. Aleš Jakubec, PhD., Jan Juráň, Eva Kamarádová, Eliška Kargerová, Miroslava Koutská, Tomáš Krikl, MUDr. Blanka Krtičková, Jitka Kunzfeldová, Martin Lavička, Světluše Lioliasová, Renata Machová, Helena Malantová, Pavlína Maliňáková, Eva Malošíková, Jana Mandlová, Petr Minarovič, Tomáš Mlčoch, PhDr. Ivana Mrozková, Jan Novák, Martina Orlovská, Věra Paličková, Július Pavelčík, Miroslava Pluhařová, Martin Podhora, Milada Podolská, Jan Pospíšil, Renata Přikrylová, Ludovica Radif, Pavel Ragan, Tomáš Richter, Marcela Rychnovská, Andrea Rudolfová, Petr Sedláček, Pavel Sehrig, Renáta Schubertová, Zuzana Ševčíková, Pavla Šimáčková, Ivan Škraňka, Marek Šnyrch, Ing. František Štábl, Václav Tkáč, Marie Trumberová, David Tureček, MUDr. Věra Vavrdová, Rostislav Večeřa, Milan Vrzal, Mgr. Pavla Vyhnálková, Petr Vyškovský, PhD., Petr Wagner, Veronika Wagneter, Jana Žižlavská, Spolek Naděje Slatinice, Occupé, z.s. a další