Charita Olomouc

Zdravotní sestra pro Domácí zdravotní a hospicovou péči

Olomouc Plný úvazek ihned výběrové řízení
Kontaktní osoba
Mgr. Pavlína Komosná

vedoucí personálního úseku
E-mail: pavlina.komosna@olomouc.charita.cz

Nabízíme práci kvalifikované zdravotní sestře

Zajímá Vás životní příběh člověka, o nějž pečujete? Máte rádi práci se starými lidmi?  Rezonujete se svým vnitřním posláním? Dáváte při své práci přednost svobodnějšímu a kreativnějšímu přístupu k práci? Nedělá Vám problém se rozhodovat? Chcete si do větší míry organizovat svůj pracovní čas?

Co vás čeká

Čekají Vás (nejen) senioři ve svém domácím prostředí, kteří od Vás potřebují jednak zajistit odborné zdravotní výkony a jednak uspokojit své biologické, psychické a sociální potřeby. Vaším posláním je udržovat, podporovat a navracet jejich zdraví. Je na Vás rozvoj, zachování nebo navracení soběstačnosti klientů. Současně naše nevyléčitelně nemocné doprovázíme při jejich odchodu z tohoto světa, abychom zmírňovali jejich utrpení a zajistili jim klidné umírání a důstojnou přirozenou smrt. Terén obsluhujeme firemními auty. Část Vaší práce tvoří administrativa, spojená s výkaznictvím pro zdravotní pojišťovny. Budete se střídat s kolegy na občasných odpoledních nebo víkendových službách.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Potřebujete kvalifikaci zdravotní sestry a osvědčení pro práci bez odborného dohledu. Při práci využijete své organizační schopnosti a schopnosti týmové spolupráce. Očekáváme od Vás empatický a profesionální přístup k seniorům, kteří spoléhají na naši charitní značku. V této souvislosti potřebujete umění dobré komunikace, pracovní nasazení, zodpovědnost a psychickou odolnost. Práce je fyzicky náročná, potřebujete dobrý zdravotní stav. Počítáme s tím, že jste aktivní řidič.

Co vám můžeme nabídnout

Nabízíme Vám práci, při níž můžete využít všechen svůj talent. Pracujeme v úzkém týmu a panuje u nás rodinná atmosféra. Disponujeme maximální materiální vybaveností pracoviště, včetně moderní IT techniky. Pracujeme převážně  v 8 hodinových směnách, doplněných o odpolední a víkendové služby. Měsíční mzda se pohybuje kolem 27.000 Kč včetně příplatků. Našim pracovníkům poskytujeme pravidelné supervize v týmu a duchovní podporu, kterou nabízí pastorační asistent. Zaměstnanci disponují pracovním telefonem, stravenkami, týdnem dovolené navíc, vybírají si z nabídky flexi passů, sick day a volna pro duchovní cvičení.

Zaujala Vás naše nabídka? Pošlete nám svůj životopis a motivační dopis na adresu: personalni@olomouc.charita.cz. Děkujeme.