Den pro malé a velké krále

Pro Charitu Olomouc je radostí poděkovat svým malým i velkým králům, všem koledníkům a dobrovolníkům Olomouckého děkanátu za jejich nasazení v Tříkrálové sbírce 2019. Akce se každoročně účastní 300 - 400 lidí. Minulý rok se rozdalo na 400 vstupenek do Aquaparku, 60 dárečků za výtvarné soutěže a dalších 130 volných vstupenek na zábavné volnočasové aktivity.

I tentokrát se bude promítat pěkný film, účastníkům se budou rozdávat v rámci losování různé volné vstupenky, (v minulých letech např. do Vlastivědného muzea, do  Laser Arény, Pevnosti poznání apod.) a nabídneme Vám i bagety a drobné občerstvení. Přímo v kině Metropol před zahájením se budou vydávat vstupenky do Aquaparku těm, kteří si je rezervují přes formulář na našich webových stránkách, a přidělení vstupenek jim bude následně potvrzeno.

Svou účast s tříkrálovými koledníčky na Dnu pro malé a velké krále můžete potvrzovat ZDE.

Podobně jako minulý rok se tříkráloví koledníci mohou nahlašovat na vstupenky do olomouckého Aquaparku ZDE. Možnost rezervace prodlužujeme až do vyčerpání vstupenek. Přidělení vstupenek potvrdíme prostřednictvím emailu nebo telefonicky co nejdříve. Vstupenky jsou pouze pro děti do 15 let.

Program Dne pro malé a velké krále:

• 9:00 – 9:45 mše svatá
  • 10:15 – 12:15 vybraný film (hlasování 1), předání cen za výtvarná díla, tombola, drobné občerstvení na cestu, výdej vstupenek do Aquaparku2, kino bude otevřeno od 9:30
  • 12:30 – 14:00 galerie „U Tří králů“

1  Hlasování o filmu je ukončeno, děkujeme vám všem, kteří jste hlasovali! Zvítězil animovaný film Balerína.

2  Od středy 6. 3. 13:00 do pondělí 11. 3. 10:00 lze objednat vstupenky na Aquapark na našem webu. Vstupenky jsou pouze pro děti do 15 let.

Kontakt:
Mgr. Veronika Velčovská - koordinátorka sbírky pro Ol. město | +420 731 646 729| tks@olomouc.charita.cz
Ing. Milada Malíšková - koordinátorka sbírky pro Ol. venkov | +420 734 435 448 | tks@olomouc.charita.cz

Leták Den pro malé i velké krále