Den pro malé i velké krále

Pro Charitu Olomouc a koordinátorky TKS je letos, stejně jako každý rok, radostí poděkovat svým malým i velkým králům za jejich nasazení, tj. všem koledníkům a dobrovolníkům, kteří se zapojili do Tříkrálového koledování v olomouckém děkanátu. Akce se každoročně účastní 300 - 400 lidí. Minulý rok se rozdalo na 400 vstupenek do Aquaparku, 60 dárečků za výtvarné soutěže a dalších 130 volných vstupenek na zábavné volnočasové aktivity.

I tentokrát se bude promítat pěkný film, účastníkům se budou rozdávat v rámci losování různé volné vstupenky, (v minulých letech např. do Vlastivědného muzea, na motokáry, do  Laser Arény, do cirkusu Berousek, apod.) a nabídneme Vám i bagety a drobné občerstvení. Zapojit se můžete také do výtvarné soutěže, do které pro Vás připravujeme společně s Rodinným centrem Arcibiskupství olomouckého odměny, jako jsou knihy, výtvarné potřeby a další. Poblíž výstavy výtvarných děl se budou vydávat vstupenky do Aquaparku těm, kteří si je rezervují přes formulář na této webové stránce a přidělení vstupenek jim bude následně potvrzeno.

Program Dne pro malé a velké krále:

• 9:00 – 9:45 mše svatá
  • 10:15 - 12:15 animovaná pohádka v kině Metropol (Sokolská 25, Olomouc) poděkování, předání cen za výtvarná díla, tombola, drobné občerstvení na cestu
  • 12:30 - 14:00 galerie „U Tří králů“ + výdej vstupenek do Aquaparku

Kontakt:
Mgr. Veronika Velčovská - koordinátorka sbírky pro Ol. město | +420 731 646 729| tks@olomouc.charita.cz
Ing. Milada Malíšková - koordinátorka sbírky pro Ol. venkov | +420 734 435 448 | tks@olomouc.charita.cz

Leták Den pro malé i velké krále