9. Malinový dort (ital.) – Pavla Muscente Těsto – jako linecké jenom přidáme mandle. Krém: 100 ml mléka vanilkové aroma 150g šlehačka 50g cukr moučka 3 žloutky 1 ztužovač likér malinový čerstvé maliny na polití bílá čokoláda POSTUP: Do hrnce dáme mléko + aroma. Přidejte žloutky a cukr. Zahříváme k varu (ale nesmí vřít, aby se žloutky nesrazily). Propasírujeme přes sítko. Přidáme trošku likéru. Necháme vychladnout na 25 °C. Přidáme vyšlehanou šlehačku. Malinová želatina: 10g malin. likéru 200g mražené maliny 100g cukru moučka 8g želatina Mražené maliny rozmixujeme s cukrem a propasírujeme přes síto. Dochutíme likérem. Dáme do hrnce, zahřejeme a přidáme želatinu rozpuštěnou ve vodě. Dáme bokem. Upečeme linecké (180°C na 20 min.). Polijeme bílou čokoládou. Dáme krém. Navrstvíme maliny na ozdobení a polijeme želatinou.