Vybavte s námi půjčovnu pomůcek

Vybavte s námi půjčovnu pomůcek

Paní Věra byla dlouhé roky upoutána na lůžko, na kterém se odehrávaly veškeré její činnosti. Lůžko se jí stalo obývacím pokojem, ložnicí, jídelním koutem i sanitárním zařízením. Díky zvedáku a invalidnímu vozíku, který si zapůjčila z Půjčovny kompenzačních pomůcek Charity Olomouc, se konečně mohla účastnit výletu s rodinou, obědvat u stolu a pohybovat se alespoň chvíli po bytě tak jako dřív.

Jen v letošním roce Charita zapůjčila 250 pomůcek, které pomohly 150 lidem na Olomoucku. Vzhledem k limitované nabídce pomůcek a velké poptávce však není vždy možné vyhovět všem potřebným. Obracíme se tedy na vás s prosbou, abyste nám pomohli půjčovnu pomůcek dobře vybavit. Jednou z priorit je pořízení polohovacího pečovatelského křesla na kolečkách, jehož cena se blíží k 30 tisícům korun. Toto křeslo velmi usnadňuje péči o osoby se sníženou pohyblivostí. Ocení jej například pacienti mobilní hospicové služby, kteří vzhledem ke svému zdravotnímu stavu potřebují specifickou polohu.

Přispět můžete na číslo účtu 115-1405220217/0100, variabilní symbol 5701.

Děkujeme!

Kontakt: Mgr. Kristýna Uchytilová | pomahame@olomouc.charita.cz | +420 739 249 227

Pro potvrzení o daru prosíme vyplňte formulář ZDE.

Vybavte s námi půjčovnu kompenzačních pomůcek