Tříkrálová sbírka 2022

banner_1180x490_online_koleda

Tříkrálová koleda zní online!

1. - 30. dubna 2022

Z důvodu koronavirové pandemie Charita připravila virtuální podobu Tříkrálové sbírky. Zdraví příznivců i koledníků je pro Charitu na prvním místě.

ONLINE KOLEDA

Na webu Třikrálové sbírky je možno přispět do online kasičky, která bude spuštěna od 1.ledna 2022. Jde o poskytnutí daru z bankovní karty nebo převodem z účtu přes platební bránu. Prosíme, nezapomeňte ve 2. kroku zadat jméno naší Charity (Olomouc CH) nebo PSČ vaší obce a zkontrolujte si, že jde Váš dar na konto Charity Olomouc.

Více zde

BANKOVNÍ PŘEVOD

Pokud byste nám raději přispěli převodem z bankovního účtu, platbu lze zaslat ve prospěch Tříkrálového účtu číslo: 66008822/0800. Aby byl Váš dar připsán Charitě Olomouc, nezapomeňte prosím uvést variabilní symbol: 777970109. Návod pro použití QR platby krok za krokem naleznete ZDE.

QR kód

DÁRCOVSKÁ SMS

Během několika vteřin je možné přispět z Vašeho telefonu zasláním dárcovské SMS v podobě: DMS KOLEDA 30 (60 nebo 90) pro trvalý měsíční příspěvek DMS TRV KOLEDA 30 (60 nebo 90) na číslo 87 777. Váš dar bude v tomto případě připsán na celostátní sbírkový účet.

Více zde

Nevíte si rady s darováním? Kontaktujte nás na Tříkrálové lince 739 355 028 nebo nám napište na email tks@olomouc.charita.cz.

V roce 2022 bude výtěžek z tříkrálových darů věnován na:

• rozvoj domácí hospicové péče na Olomoucku,
  • vytvoření zázemí pro sociální služby věnující se lidem s duševním onemocněním a lidem bez domova,
  • důstojné zaopatření zemřelých klientů střediska pro lidi bez domova

V roce 2021 byl výtěžek z tříkrálových darů věnován na:

• podporu rozvoje domácí hospicové péče na Olomoucku,
  • finanční a materiální pomoc lidem s psychosociální poruchou nacházejících se v nouzi,
  • zajištění pomoci jednotlivcům a rodinám ohroženým chudobou.

V případě dotazů můžete kontaktovat koordinátory Tříkrálové sbírky za Charitu Olomouc:

Vzhlédni, jdi za hvězdou, jdi za nadějí…