Úspěch na Samaritán Open 2018 v Ostravě

Dne 19. 9. 2018 se družstvo Charity Olomouc zúčastnilo tradičního turnaje v malé kopané Samaritán Open 2018 v Ostravě. V konkurenci dalších 5 týmů (Charita Ostrava, Armáda spásy Ostrava, Centrum soc. služeb Ostrava, Boethéia Jeseník a BETHEL Frýdek-Místek) se tým složený z klientů, pracovníků a dobrovolníků Charity Olomouc umístil na skvělém 2. místě, kdy prohrál až ve finále, po velmi vyrovnaném souboji s týmem Charity Ostrava 1:0. Náš tým získal i jednu individuální cenu, a to pro „nejlepšího hráče turnaje“, kterým byl vyhlášen hráč z řad klientů, za což obdržel malý pohár a věcnou cenu.

Celý turnaj proběhl v areálu Salesiánů Dona Boska v Ostravě za velmi krásného slunečného počasí a ve skvělé atmosféře, ke které přispěli jak pořadatelé, tak i účastníci z jednotlivých zúčastněných týmů, za což jim patří velký dík. Děkuji všem členům našeho týmu za skvělou reprezentaci Charity Olomouc, za přístup k turnaji a také za přispění ke skvělé atmosféře svým slušným a přátelským chováním.

Jaromír Kytlica
vedoucí družstva