Bezbariérová tréninková kavárna

Posláním Bezbariérové tréninkové kavárny je pomáhat dospělým lidem s duševním onemocněním v olomouckém regionu osvojit si či obnovit sociální dovednosti a pracovní návyky a umožnit jim tak znovu se začlenit do běžného života.

V příjemném prostředí kavárny můžete strávit své volné chvíle, zatímco budete obslouženi lidmi, kteří navzdory svým zraněným duším nacházejí denně odvahu a sílu překonávat nelehké životní překážky. Kromě výtečné Fair trade kávy, kterou si zde můžete vychutnat, u nás máte šanci podívat se na svět kolem sebe trochu jinou optikou. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Otevírací doba kavárny

• po - čt od 12:00 do 18:00

21. – 22. 6. bude Kavárna Betreka uzavřená z provozních důvodů.

• +420 736 489 376

Kde nás najdete

Jsme na facebooku

• novinky, akce a další dění v kavárně sledujte na facebooku

Poskytování služeb formou sociálně terapeutické dílny napomáhá uživatelům naplňovat jejich potřeby žít v přirozené komunitě a překonávat nepříznivou sociální situaci. Přispívá k prevenci negativních jevů spojených s duševním onemocněním a poskytuje veřejnosti informace o této problematice.

Snaží se o pozitivní změnu a stabilizaci životního stylu uživatelů, o naplňování cílů služby i osobních cílů uživatelů prostřednictvím jednotlivých programů a individuální práce.

Nápojový_lístek.pdf

Veřejný závazek Betreka.pdf