Den pro malé i velké krále

Charita Olomouc pořádá každoročně Den pro malé i velké krále jako poděkování všem koledníkům a dobrovolníkům, kteří se zapojili do Tříkrálového koledování v olomouckém děkanátu. Akce se každoročně účastní 300 - 400 lidí, převážně mladších dětí a rodin s dětmi.

Den pro malé i velké krále se bude letos konat 18. 3. 2017. Nahlášování účasti bude možné od úterý 28. 2. 2017. Kapacita je naplněna.

Podobně jako minulý rok se můžete také nahlašovat na vstupenky do olomouckého Aquaparku. Počet vstupenek je omezený a rozdělený na děti (do 15 let) a dospělé (nad 15 let) dle požadavku Aquaparku. Rezervace vstupenek do Aquaparku pro koledníky Tříkrálové sbírky 2017 již není možná, kapacita je naplněna.

Program Dne pro malé a velké krále:

• 9:00 – 9:45 mše svatá v kostele Neposkvrněného početí panny Marie (Dominikánský klášter, Slovenská 14, Olomouc)

• 10:15 - 12:15 film "Hledá se Dory" v kině Metropol (Sokolská 25, Olomouc) poděkování, tombola, drobné občerstvení na cestu
  • 12:30 - 14:00 galerie „U Tří králů“ + výdej vstupenek do Aquaparku a cen za výtvarná díla (Dominikánský klášter, Slovenská 14, Olomouc)

Kontakty:

Mgr. Alžběta Kučerová | +420 608 505 487 | alzbeta.kucerova@olomouc.charita.cz