Den pro malé i velké krále

Pro Charitu Olomouc a koordinátorky TKS je letos, stejně jako každý rok, radostí poděkovat svým malým i velkým králům za jejich nasazení, tj. všem koledníkům a dobrovolníkům, kteří se zapojili do Tříkrálového koledování v olomouckém děkanátu. Akce se každoročně účastní 300 - 400 lidí. Minulý rok se rozdalo na 400 vstupenek do Aquaparku, 60 dárečků za výtvarné soutěže a dalších 130 volných vstupenek na zábavné volnočasové aktivity.

Kapacita účastníků je naplněna.

I tentokrát se bude promítat pěkný film, účastníkům se budou rozdávat v rámci losování různé volné vstupenky, (v minulých letech např. do Vlastivědného muzea, na motokáry, do  Laser Arény, do cirkusu Berousek, apod.) a nabídneme Vám i bagety a drobné občerstvení. Zapojit se můžete také do výtvarné soutěže, do které pro Vás připravujeme společně s Rodinným centrem Arcibiskupství olomouckého odměny, jako jsou knihy, výtvarné potřeby a další. Poblíž výstavy výtvarných děl se budou vydávat vstupenky do Aquaparku těm, kteří si je rezervují přes formulář na této webové stránce a přidělení vstupenek jim bude následně potvrzeno.

Rezervace vstupenek do Aquaparku pro koledníky Tříkrálové sbírky 2018 je ukončena, kapacita byla vyčerpána.

UPOZORNĚNÍ!!! Volné vstupenky do Aquaparku jsou letos nově pouze pro děti do 15 let. K tomuto omezení došlo z důvodu, že někteří koledníci, rodiče nebo doprovod se snažili vyměnit vstupenky pro děti za vstupenky pro dospělé, což nebylo pro zaměstnance Aquaparku jakýmkoliv způsobem řešitelné a další dovolávání změny bylo velmi nevhodné. Upozorňujeme, že vyměňovat vstupenky není možné! Situace nás velmi mrzí jak kvůli koledníčkům, kteří putují, aby pomohli nejubožejším, tak i kvůli vedení Aquaparku, které se každoročně rozhoduje darovat něco pěkného a nemusí tomu tak být. Přáli bychom si, aby koledníčci i nadále vnímali, že jejich nasazení je velmi důležité a vždy jim budeme chtít udělat radost. Děkujeme za pochopení.

Program Dne pro malé a velké krále:

• 9:00 – 9:45 mše svatá v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie (Dominikánský klášter, Slovenská 14, Olomouc)
  • 10:15 - 12:15 animovaná pohádka „Ferdinand“ (2017, info a trailer zde) v kině Metropol (Sokolská 25, Olomouc) poděkování, předání cen za výtvarná díla, tombola, drobné občerstvení na cestu
  • 12:30 - 14:00 galerie „U Tří králů“ + výdej vstupenek do Aquaparku (Dominikánský klášter, Slovenská 14, Olomouc)

Kontakt:
Mgr. Terezie Táborská - koordinátorka sbírky pro Ol. město | +420 739 344 037| tks@olomouc.charita.cz
Ing. Milada Malíšková - koordinátorka sbírky pro Ol. venkov | +420 734 435 448 | tks@olomouc.charita.cz

Leták Den pro malé i velké krále

Tříkrálová sbírka 2018