Podpořit sociální a zdravotní služby nebo aktivity Charity Olomouc, či přímo pomoci lidem v nouzi můžete několika způsoby.

Finanční dar

Materiální dar

• Svým materiálním darem můžete podpořit dobročinný obchůdek Prodejna u Samaritána, případné dary prosím konzultujte s pracovnicí Mgr. Radkou Vojtkovou | +420 731 646 902.
  • Darovat můžete potraviny, které použijeme při pomoci lidem bez domova nebo lidem v obtížných životních situacích. Více informací najdete ZDE.

Dobrovolnictví

• Charita Olomouc přijímá dobrovolníky, kteří se chtějí do pomoci lidem v nouzi osobně zapojit. Nabízí jim pestrou škálu uplatnění při dobrovolnické službě pro několik cílových skupin.
  • Více o dobrovolnictví najdete ZDE. Obrátit se můžete na koordinátorku dobrovolnictví Ing. Miladu Malíškovou | +420 734 435 448.

Návštěva Bezbariérové tréninkové kavárny

• V příjemném prostředí kavárny můžete strávit své volné chvíle, zatímco budete obslouženi lidmi, kteří navzdory svým zraněným duším nacházejí denně odvahu a sílu překonávat nelehké životní překážky. Kromě výtečné Fair trade kávy, kterou si zde můžete vychutnat, u nás máte šanci podívat se na svět kolem sebe trochu jinou optikou. Těšíme se na Vaši návštěvu!
  • Kavárnu najdete na adrese Wurmova 5, více informací pak ZDE.

Nákup v dobročinném obchůdku

Účast na sbírkách

• Váš příspěvek v podobě finančního a případně i materiálního daru přijmeme také v rámci vyhlášených sbírek.
  • Více se o sbírkách dozvíte ZDE nebo se můžete obrátit na t%EhQMQL0krJZ74UHMmMFYqTXhEC1~k| +420 739 344 037.

Potvrzení o daru

Ochrana proti SPAMu: opište kontrolní číslo. Jestliže číslo nemůžete přečíst, obnovte obrázek. CAPTCHA

TKS 2017