UZEL V ŽIVOTĚ

Charita Olomouc srdečně zve na vernisáž fotografií prof. Jindřicha Štreita UZEL V ŽIVOTĚ.
Výstava je tematicky věnovaná problematice lidí bez domova. Ukazuje způsob a úskalí života osob bez přístřeší, upozorňuje na sociální problémy i hranice lidské důstojnosti. Vernisáž proběhne 1. února 2017 od 17:00 hodin v prostorách kavárny Betreka a Bistrá kráva. Účinkují studenti Konzervatoře Evangelické akademie v Olomouci.

Místo: Olomouc
Termín: 1. 2. 2017, 17:00 — 15. 3. 2017, 18:00
Kategorie: Akce pro veřejnost, Výstava

Přední český fotograf a pedagog Jindřich Štreit známý svým zaměřením na dokumentování sociální tematiky se v posledních letech věnoval problematice bezdomovectví. Na počátku loňského roku zahájil ve spolupráci s Charitou Šternberk fotografování ve Šternberku. Výsledkem je soubor 33 fotografií, které budou ke shlédnutí ve společných prostorách kavárny Betreka a Bistrá kráva. Fotografie občanů Šternberka, kteří přišli o střechu nad hlavou, jsou doplněny fotografiemi lidí bez domova z Olomouce.

Vernisáž proběhne 1. února v 17:00 za osobní účasti autora. Výstava bude trvat až do 15. března 2017.

CHO-letak-UZEL-page-001

TKS 2017